Los van de trainingen en wedstrijden organiseert Handbalclub Pentagoon Kortessem ook tal van activiteiten voor leden. Zo vinden er jaarlijks enkele spel-namiddagen plaats, wordt er elk jaar een jamboree georganiseerd voor jong en oud, alle jeugdploegen sluiten elk jaar het seizoen af met een tornooi in Gent, ... Daarnaast zijn er ook twee eetdagen per jaar. Hieronder kan u enkele foto's terugvinden van tijdens deze activiteiten.

Pastadag (Zondag 28 april 2019)

 

Alweer een pastadag denkt u? Goed gedacht!

 

Maar deze keer wel met verse pasta die op het moment dat uw bestelling de keuken binnenkomt vers gekookt wordt. Voor iedereen verse lookbroodjes vooraf.

Geen potjes pesto maar verse pesto met basilicum, parmegiano, extra vergine olijfolie en geroosterde pijnboompitjes. 4 kazen saus met effectief 4 soorten kaas: brie, rigatello, talegio en cheddar. En dan nog de bolognaise saus of beter gezegd spaghetti al ragu op de traditionele Italiaanse wijze bereid.

 

Kom samen met ons genieten om 28 april 2019.

 

Bon appetito!

 

Nog een extraatje, bij een bestelling van 6 grote porties een GRATIS fles wijn geschonken door WIJNHUIS CHRISTIAENS. ( ook geldig op afhaling )

 

 

 

Inschrijven kan via www.handbalkortessem.be/eetdag.php

 

Smullen maar!

Spelnamiddag (Zaterdag 29 december 2018)